Alla inlägg under januari 2008

Av Sabrina Nilsson - 27 januari 2008 20:12



Så, paus i Singing Bee. Känner mig redan på lite bättre humör. Men we'll see. Ska sätta på ansiktsmask nu, det är ju söndag trots allt!

Av Sabrina Nilsson - 27 januari 2008 19:59



Skulle då börja med arbetet, kom till ett halvt A4 papper sen blev jag så irriterad att jag inte kunde fortsätta. Inte p.g.a arbetet utan av en viss person här. Alltid något man gör fel, alltid är det mitt fel när något har hänt, om jag gör nåt personen inte gillar blir det tillsägelse med hård ton, men när de egna ungarna gör exakt samma sak är det helt okej. Gud sluta vara så bitter för fan, blir så jävla arg och längtar så jävla mycket tills jag tagit studenten och kan skaffa mig en egen lägenhet och slippa all jävla kritik och bitterhet och sluta få höra nästan varje dag vad man gör för fel. Arh, är så irriterad. Nu ska jag se på singing bee och försöka få upp mitt humör igen.


Av Sabrina Nilsson - 27 januari 2008 18:49



Sådär, nu är jag klart, pust!


Har städat satan och även tagit bilder på vad jag shoppade hem i fredags. Väntar bara på att kamerabatteriet ska laddas lite så att jag kan lägga in bilderna här :). Igår blev det inte Wonk som jag skrev.. Jag, Denice och Amanda korkade upp vinet och den andra spriten vid 22.00 - 22.30 tiden och jag var sååå himla trött. Hade varit det nästan hela dagen. Tillslut blev det så att vi kom överrens om att gå och handla massa kräng och ha filmnatt istället! Så jag och Amanda begav oss mot statoil, där vi handlade vars en läsk till oss tre (2 liters of course), Amanda handlade hjärtan och jag handlade 3 skopor cashewnötter, asdyra! Efter det gick vi till Mcdonalds och handlade fet maten :D Jag handlade så mycket (skitmkt till mig själv + att jag handlade Denice's mat med) så att det bildades kö bakom, ASLÅNG haha, han i kassan bara:

"HASSAN! KASSAN!" haha, så en kille fick öppna en ny och jag och Amanda kissade nästan ner oss av skratt.


Efter nån stund var vi hemma hos Denice igen och vi satte igång Tarzan :) Vi såg en scen 2000 gånger om och om igen, så sjukt jävla ROLIG! Skrattade så vi höll på att dö (scenen ser ni här nere, skitdåligt klipp för det är filmat från en TV med iallafall, så sjukt kul! Kolla Tantors ögon när hans mamma säger "Tantor, mummy's talking!"). Jag och Denice somnade mitt i filmen haaha. :$ och imorse vaknade jag av att jag låg i sängen, Amanda på golvet och Denice i soffan i hennes rum haha. Stackars Amanda! Men hon hade täcke och kuddar :)


Jag smög upp och gick in i vardagsrummet för att sätta igång Shrek 3, jag hade tjatat hela kvällen innan om att jag ville se den, har aldrig sett den! Skulle se den på flyget till Spanien men jag somnade :P Så jag satte igång den då! Sen vaknade Denice typ 15 minuter senare och började asgarva åt mig när hon hittade mig i vardagsrummet haha. Aja, filmtittande och krängade idag med innan jag åkte hem. Och nu ska jag börja på  mitt arbete litegrann. Om Amy Winehous. Jag orkar nicht. Men hey hoe lets go! Uppdaterar later. PUSSY

Av Sabrina Nilsson - 27 januari 2008 18:10



Sådär, nyss hemkommen från Denice efter en helg av galenskap. Vet att jag dissat bloggen hela helgen, så sorry for that. Nu ska jag bara städa mitt rum, min toalett och sådär (hehehe glömde i fredags). Så jag uppdaterar efteråt! Och mitt internet är cpsegt idag, KUL!

Av Sabrina Nilsson - 26 januari 2008 20:25



Tjenixen!

Igår var en rolig dag! Kom hem till Denice vid 21.00 tiden och då började drickandet, det var jag, Dennis (D-nice), Josse, Anna, Amanda och Felicia.  Vi spelade sanning eller konsekvens med såna kort och det var skitkul haha. Jag fick bl.a springa i trapphuset i bara strumpbyxor och BH haha. Aja, Denice fällde ju den roligaste kommentaren:


D: Åh, hoppas jag får ett kort där vi ska strula

S: Varför då?

D: För nu kan vi strula utan att få ångest eller skuldkänslor :D


Haha lite glad också. Aja, efter massa groggar, somboka shotar osv så begav vi oss till stan. Hamnade då på Chokladfabriken och shakade ass! Träffade skitmånga där, bl.a Sandra (som jag förövrigt ALLTID träffar när jag är ute och festar nu för tiden), Claudia och co. från Trelleborg, Mace, Cynthia & Natha från klassen, Talos och många fler :D Dock slutade kvällen i nära katastrof och vi fick skjuts hem av självaste polisen i en pikébil. Kul bil, tråkigt slut på kvällen. Jag och Denice kom hem till henne iallafall och käkade nåt skit som var ÖVERGOTT, hon kom på det helt själv med ^. Gullis. Vaknade i morse av att det tjöt som fan av vinden och att Denice frågade med sin söta nyvakna bakis röst; Vill du ha en iskall päronsaft? Haha, det ville jag så jag drack en liten smakis!


Annars har vi ätit, kollat på Date Movie och annat idag, i väntan på att jag skulle ta bussen hem = att det skulle sluta storma. Men det slutade med att jag stannade och ska stanna här till imorgon. För ikväll ska vi festa igen, snart kommer Lina hit, Denice sitter i badkaret antar jag och jag väntar på spriten. Stället vi drar till ikväll är Wonk, som är på Deep men har gaykvällar och hur ball är inte det då? Så vi går i samlad trupp, jag, Denice, Amanda och Lina. Aja, hoppas på en trevlig kväll, och så lär det antagligen bli med :)



Ha det bra folks, uppdaterar imorgon igen och lägger in bilder när jag är hemma. Pussy


(sitter förövrigt och lyssnar på denna låten nu och blir sådär härligt party pepp!)

Av Sabrina Nilsson - 25 januari 2008 19:12



Blir inte KB idag, blir chokladfabriken eller ICE bar istället. De skulle tydligen spela Indie på KB, inte så himla peppande kanske! Nu ska jag in i duschen, fixa till mig och sen dra him till Denice <3



party people here I come.

ps. fick med mig massa fint hem från staden:


torrschampo

strandspray

vitt långt linne

svarta SKITfina shorts (kosta 49 kr på rea haha)

grå konstigt linne från monki, dööösnyggt för 25 kr :P

2 halsband, en med kort kedja och en stereo på och ett långt med en guldig giraff på haha :D

Av Sabrina Nilsson - 25 januari 2008 10:43



Eftersom datorljudet inte funkar så får jag lyssna på CD (H) Letade fram en gammal dammig en med massa retro låtar fan. The Arks Tell me this night is over, shit Martina! Where the action is 2005! HELT GALET LÄNGESEDAN! Saknar det som fan, vi hade en riktigt rolig dag, som slutade i ösregn (mitt under The Arks konsert) och vi hade maskara långt ner under hakan och Martinas hår bubblade vitt av allt spray och andra hårprodukter hon haft i. Det var riktigt kul, vad gör man inte för sina favoriter? Håkan & The Ark, Martina & Jag <3


I vilket fall som helst är det snart dags för shopping!!

Av det jag vet att jag ska handla blir det:


  • Torrschampo från Kicks, jag MÅSTE ha det nu. Mitt hår är förjävligt.
  • Skithäftigt halsband från Glitter (liknande mitt gitarrhalsband jag köpte sist) 75 % rea där med, så det är perfekt!
  • Vit lång tshirt/linne att ha till strumpisar. Mitt andra vita linne har fläckar överallt som jag måste bleka bort :(
  • annat smått och gott.

Så, dags att klä om nu ifall strumpisarna blivit torra i torktumlaren ännu.. I hope so. Ska byta om till min retro musik, som just nu spelar smurftechno från 90 talet - stuck on you. "ho ho ho - lets go!"

Av Sabrina Nilsson - 25 januari 2008 09:55



Angelina Jolie, Brad Pitt, Angelina Jolie och Brad Pitt väntar tvillingar!


Familjen Jolie - Pitt väntar tvillingar enligt Star!. Och isåfall är paret uppe i 6 barn under 7 år. Lycka till :)

Ovido - Quiz & Flashcards