Alla inlägg under november 2007

Av Sabrina Nilsson - 25 november 2007 22:46

SNART

Av Sabrina Nilsson - 25 november 2007 19:36

inatt var det dags för jobb igen, jag anlände tidigt! eftersom jag bara hade tråkigt hemma, så tog jag en tidigare buss in till jobb. anlände vid 20.00, en hel timme innan jag börjar. jag bytte om och gick ner till produktionen, inte en enda själ där. satt i pausburen, åt pan pizza & pratade med lilly ett tag. sen började folket ramla in, först kom mia, sen lotta! my favourites. jag, lotta, yllka och lalle var i avlösningen = ger de andra rast då och då & har typ rast själv hela tiden. det var askul! vi alla hade hörselskydd med inbyggd radio i, så vi satte igång NRJ allihop och dansade bland maskinerna, haha jag skrattade så jag höll på att dö! sjukt rolig natt.

slutade halv 6 och då körde marina mig hem till min syster, fick stå utanför henne ett tag eftersom porten inte öppnade förrän klockan 6. helt plötsligt kom tre fulla människor som skulle in i huset så de släppte in mig. efter att ha stått och ringt på dörren ett x antal gånger så öppnade min syster och jag gick in och lade mig.


min syster väckte mig vid 2 tiden, värsta moderligt, typ smekte mig på kinden och frågade om jag ville ha frukost. jag blev asrädd! antar att hennes graviditet gör henne lite kärleksfull haha. men frukost ville jag ha! så vi dukade upp värsta mycket mat (ja, hon äter ju för två), massa nybakade bullar, juice, te, risifruttis, yougurt, ja allt möjligt. sen satte vi igång bad santa och skrattade ihop! :)


tog bussen hem för ca. 1h sedan och kom hem för en liten stund sedan, nu ska jag in i duschen och sedan ska jag plocka undan lite på mitt rum för där ser förjävligt ut. efter det ska jag skriva recension som jag ska skicka in till malmö dramatiska teater. jag undrar vad och hur jag ska skriva, eftersom jag och jasmine gick efter mindre än halva föreställningen.. "den var så dryg att jag gick hem"? usch det ska publiceras på deras hemsida så jag får nog skriva lite snällt, men ska vara ärlig med, för den var jävligt dryg. "livet kom så plötsligt.." heter den, är du intresserade av pjäser som spelas av en enda person som står och pratar om att hon är världens bästa bokförare och berättar om sitt bästa liv, så gå då och se den, annars.. stanna hemma!


 

och lilly var ute innan idag och gick i snön. hon knäppte värsta fina kortet till mig och jag ska också skriva i snö! om 19 dagar.. jag ska skriva överallt i all snö! du är så bra, bilden är superfin, jag blev alldeles varm i hjärtat.

när jag kommer fram till sundsvall ska vi ut och åka sop-påse, vi ska bygga snögubbar och göra snöänglar, vi ska ha snöbollskrig och mula varandra och alla andra. sen ska vi hem, dricka te och mysa. och jag ska bli ett barn igen. jag längtar så jag nästan spricker, jag vill åka nu och inte om 19 dagar. fast jag åker dock om 18 dagar, för jag åker på kvällen och kommer fram dagen efter :)

so play the record now lilly. <3

Av Sabrina Nilsson - 24 november 2007 14:12

igår var en galen kväll. 22.05 tog jag bussen mot trelleborg, med byte i vellinge, ganska drygt men fick prata med ett gäng norrlänningar och det var kul haha. "SKÅNE SKÅNE! säg blå!". 23.00 var jag framme på övre, där jag mötte nathali, vi gick och tog ut pengar, handlade cigg till henne och sen drog vi till lyktan. det var vi två + en massa massa MASSA gamla raggare + en äcklig man i rutig skjorta. han stod och stirrade på mig och nathali ett tag, innan han satte sig bredvid oss (mig), rakt på min jacka! något jag märkte senare. efter det gick han efter mig hela kvällen. "du har nog en beundrare" sa nathali, ohjo! äcklig som fan var han iallafall. en stund senare kom tvillingarna, kajsa & resten av deras handbollslag. även olivia kom, och jag träffade joppe, joakim, vandling, wagner, JULIA & JENIFER :) mina töser.

jag & nathali körde tequila race, jag skrämde henne, jag var den vita våldnaden och hon den svarta, ja gud vilken kväll. klockan två stängde stället och jag fixade skjuts hem, ha :) var hemma vid halv 3 någon gång.



 



sov lääänge idag. har en liten skallevärk och jobb ringde för ett tag sen, frågade om jag ville jobba inatt. hur kan jag säga nej? 100 % OB inatt, så SJÄLVKLART, hur bakis jag än är! har köpt läsk och godis som jag kan ha inatt, eftersom brödproduktionen slutar runt 3-4 och man inte har något att göra då. jag måste även kunna hålla mig vaken, och försöka sova ett tag nu på dagen, åtminstonde vila lite.


så var det exakt en månad kvar till julafton idag. mysigt, men jag måste börja handla julklappar! jag vet redan vad jag ska få av min mamma i julklapp, hon avslöjade sig i stan igår. jag skulle gå in i en bokhandel och köpa harry potter 7 boken (jag vet, i love him) då mamma skrek till: NEJ KÖP INTE DEN HÄR. varför då frågade jag?  för att den är billigare på rusta sa hon då. men jag åker aldrig till rusta mamma lilla? nej, men jag gör.. mumlade hon. haha jag frågade henne om det var som julklapp och då fick hon svara ärligt, så ja. även hudvårdsset ska jag få av henne, med sån rengöring, kräm, makeup-remover, allt sånt fint. wi.





om 19 dagar sätter jag mig på tåget, om 20 dagar är jag framme i sundsvall. gud jag längtar, i somras sa jag att jag ville åka upp där på vintern för att se hur staden ser ut då, har bara varit där på sommarn förut. och jag trodde inte jag skulle få åka upp där innan, pga alla omständigheter, men nu ska jag. det finns ingen bättre stad än sundsvall. åh jag älskar att vara där, mina bästa finns där. (och resten av de bästa finns här hos mig nu <3)



dagens låt: leona lewis - bleeding love

för att den påminner mig om så många saker, men mest om dig.


But I don’t care what they say
I’m in love with you
They try to pull me away
But they don’t know the truth
My heart’s crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I


Keep bleeding
Keep, keep bleeding love



LILLY MIN BEBIS, slide away - together we'll fly



 för att kate moenning är den snyggaste & coolaste skådespelerskan jag vet

http://www.youtube.com/watch?v=a0MMA4b4pxI&feature=related

Av Sabrina Nilsson - 23 november 2007 19:22

åkte in till malmö, hem till mamma. träffade storasyster med <3 hon skulle till barnmorskan på ultraljud, dom hade fått se huvudet och en arm sa hon senare när hon ringde och daniel, barnets fader hade börjat grina haha. han som är så macho. dom hade även hört barnet andas och hjärtslagen, allt var bra! lättnaad. eftersom det ligger i vår släkt att få missfall och föda döda barn så är vi alla lite oroliga, speciellt efter min lillebror, älskade victor <3


jag och mamma åkte till centralen så jag hämtade ut mina tågbiljetter, äääntligen :) 3 veckor kvar exakt nu! sedan gick vi och tittade lite i stan, och mitt i allt så gick jag och kollade ner i marken och märkte att jag höll på att gå ihop med någon. och ni vet en sån här situation när man står framför en och så tar man ett steg till höger, och så gör personen samma sak så man bara står där och "eeeh" och inte kommer förbi varandra, det hände mig.. MED TIMBUKTU! (alltså ni som känner mig vet, jag är BESATT AV HONOM!)  mitt på stan idag, alltså jag fick nästan slaganfall, mamma var tvungen att lugna ner mig haha. tog upp telefonen direkt och ringde lilly. "TA FOTO PÅ HONOM, FRÅGA OM NI KAN FOTAS TILLSAMMANS, KRAMA HONOM! GE HAN TELEFONEN, SNÄLLA TA FOTO PÅ HONOM!!" haha, jag var mes och vågade först inte, sen när jag väl skulle ta kort på honom så var han borta :( mamma gick in i affären och letade efter honom haha jag vågade inte.. sen träffade vi nathali och då berättade jag allt för henne och halvskrek "jag såg TIMBUKTU!!" samtidigt så går någon precis förbi oss, och vem var det då? jooo självklart lilla jason (timbuktu), hoppas verkligen inte han hörde mig. jag tog iallafall ett smygfoto på honom som blev skitfult och suddigt. men ja, fick en bild iallafall :)





sen åkte mammsen hem och jag & nathali gick vidare på stan. hittade 2 par tröjor, likadana fast olika färger, som var på rea :) 80 kr styck. billigt och bra. senare gick vi in på weekday, där både jag och nathali köpte jeans haha likadana, men vaaadåå :) de liknade först polska jeans så jag tyckte dem var fula, men när man provade dem så satt dem bra och såg inte alls polska ut så jag köpte dem. köpte ett till par jeans senare på bikbok, hur snygga som helst. har inga ljusa jeans, eller jo nu har jag. dom var såå fina så jag köpte dem direkt! sen åkte vi hem och jag kom nyss innanför dörren. ikväll blir det nog tre lyktor med nathali och olivia, inte säkert ännu eftersom bussarna går helt mongo. men hoppas :) och jag hoppas att ni får en trevlig kväll allesammans.


Av Sabrina Nilsson - 23 november 2007 11:21

en så härlig dag. vaknar av att jag ligger och skakar (ungefär som på fylle-frossa natten, My). fönstert stod på vid gavel och mitt täcke låg någonstans vid mina fötter. flög upp, smällde igen fönstert och drog på mig täcket - som även det var ISKALLT! brrr, hata att vara sjuk va? men iallafall så kunde jag inte somna om. så jag gick till datorn och sjukanmälde mig och har städat lite sedan dess, ska strax in i duschen, sen göra mig iordning och ta bussen till malmö! shopping väntar, fick lön idag :) mycket mer än jag förväntat mig!  sånt gillar vi. sen ska mamma följa med också, så kanske får något fint av henne? man kan alltid hoppas hihi. en god fika blir det iallafall. jag vet att jag är sjuk, men shopping är kul och kan få mig lite friskare. i helgen blir det nog inget speciellt, vill inte smitta ner mina söta vänner, räcker med att alla i mitt hushåll känner sig hängiga pga. mig, haha. så det blir chips, läsk, massa godis och idol för mig ikväll. någon som vill joina? neeej för jag bor så jävla offside som man kan. men är det någon som vill komma så är ni varmt välkomna :) (fast, ni får stå ut med en hostande och kvidande sabrina, men ni är väl vana vid att se mig så, hihi!



då ska vi se.. dagens låt, alltså dagen har ju inte varat så himla länge, men jag väljer cascada - what hurts the most. bara för att jag har lyssnat som besatt på orginalet (rascal flatts - what hurts the most) nu i ja, MÅNADER! och den är så himla bra, men cascadas version är härlig som fan, med alla beats, jag gillar att jag kan dansa till en av mina favoritballader, utan att stå som ett fån tillsammans med en kille som bara trampar en på tårna. till denna kan jag flippa ut tillsammans med My, som vanligt :)



men vilken tycker du är bäst?  versionen med rascal flatts eller med cascada? & varför?

länkar kommer här nedanför:

rascal: http://www.youtube.com/watch?v=l0ODSPN4lPU

cascada: http://www.youtube.com/watch?v=3sUQLafQU3Y&feature=related






Av Sabrina Nilsson - 22 november 2007 09:35

jobbade inatt, inte kul men inte hemskt. det var bara tråkigt att mia var sjuk & att carina var/är i budapest, no fun at all. fast lotta, min älskade flata, jobbade. gulli-gull är hon!


slutade jobba 05.10, jag & karin gick tidigare. sen körde hon mig till södervärn så jag tog 05.34 bussen hem. runt 06.00 var jag hemma! skulle sova direkt trodde jag.. fram till halv 8 låg jag och hostade konstant, kräkte aldrig - men nästan! så nu sa min moster till mig att hon verkligen skulle köpa hostmedicin idag (den andra tog slut för någon dag sedan).

jag är som en zombie, helt seriöst. jag har världens största påsar under ögonen med, så himla trött är jag. att jobba natt, sen upp tidigt på morgonen, det är ingen hit! usch. aja, ner i köket nu & göra iordning någon macka (köpte ju med bröd hem inatt hihi, sånt jättegott!) och en kopp te. JAG MÅSTE VAKNA, DUSCHEN HJÄLPTE INTE.


sen ska jag ta bussen och möta jasmine utanför subban (subway), så käkar vi lite lunch och sedan traskar vi bort till intima, hämtar ut biljetter och ser på teater :) FOR FREE, MUOHA! vi ska recensera pjäsen och skicka in den senast den 27e, jag gör min recension imorgon alltså.. lär inte kunna skriva en idag.  sen ska jag hem hem hem hem hem & sova sova sova sova sova.



förresten, SVERIGE VANN & ÄR VIDARE TILL EM :) jag missade matchen pga jobb, hade velat se den jättemycket! allbäcks mål efter 34 sek? whooot! kung!


22 dagar kvar, lilly.


uppdatering.

teatern sög, och då menar jag verkligen SÖG! jag var astrött redan innan jag kom dit och satt och halvsov i stolen. jasmine som hade sovit inatt, hon somnade hon med. och hela pjäsen spelades av en enda person, boooring. så tog bussen hem, tänkte först åka inom tågstationen och hämta ut mina tågbiljetter, men jag orkade verkligen inte haha :( så imorgon får det bli! då ska jag även ut i staden med mamma och shoppa loss! ska köpa 2 töjningshorn med hade jag tänkt. NU ska jag börja töja igen. och jag hoppas att mitt öra inte blir helt mongo som det blev sist jag töjde. nu blir det på båda öronen dessutom. puss på att jag älskar bodmods, piercings (även om jag råkat få min läpp piercing att växa igen, rip. men har ju kvar min smiley) och tatueringar! snart dags för en 4e tatuering, tänker nu lägga upp bilder på mina tatueringar, piercing och töjningar! enjoy


(håll pilen på bilden så ser ni beskrivning)


förra gången jag töjdebörjat töja igen, idag! :)


min smiley piercing :)


min första tatuering, sitter på magen. asful


min andra tatuering, den finaste, på vristen


min tredje tatuering, asful, ska göras om snart. sitter under nyckelbenet


 

Av Sabrina Nilsson - 21 november 2007 19:08

idag blir det inget jätteinlägg - inte nu iallafall. för jag måste rusa iväg till bussen osv, jobb ringde nyss så  jag ska jobba inatt. ganska lite tur att jag sovit hela dagen så jag är lite uppvilad!


skriver inatt någon gång under tiden på jobb.

pusspuss

Av Sabrina Nilsson - 20 november 2007 17:19


inatt låg jag bara och hostade & hostade, så mycket att jag kräkte. så idag blev det ingen skola, egentligen inte imorgon heller men jag har möte med rektorn (bad sabrina) så jag måste dit.. idag har jag överlevt på ipren, massa massa te & prat i telefonen flera timmar med Lilly (24 dagar kvar tills jag får träffa min norrländska skönhet). Jag rabblade upp alla te-sorterna vi hade, det är ganska många ha. som vanligt är där ju inget kul alls på tv om dagarna, men nu är där massa skoj. jag satt och zappade hela tiden innan och kollade lite på dirty dancing 2, fram till jag pratade med lilly. aja, tyvärr får ni ingen dagens outfit idag, eftersom jag går runt i pyamas och joggingkläder över. så kul ska vi inte ha det! :)


 

ni kan däremot få dagens låt-tips, som idag är 2 låtar. som ni flesta vet så är jag en oasis-sucker och avgudar alla deras låtar. även jag, precis som alla andra människor, har en massa favoritlåtar. två av mina favoritlåtar är av oasis; slide away & little by little. slide away i akustisk version är något av det bästa jag någonsin hört, helt ärligt. därför får ni en länk med just den versionen jag älskar här. okej, jag slänger med länk till little by little med, för er som aldrig hört den. :)




little by litte: http://www.youtube.com/watch?v=r3hzxBz1Bfk

slide away: http://www.youtube.com/watch?v=RHcKcAzjlYA


"now that you're mine, we'll find a way of chasing the sun,

let me be the one who shines with you,

cause in the morning, i don't know what to do

we're two of a kind, we'll find a way to do what we've done..

let me be the one who shines with you and we can slide away.."



Ovido - Quiz & Flashcards