Alla inlägg under oktober 2007

Av Sabrina Nilsson - 22 oktober 2007 13:40

alltså helt sjuk natt, vaknade stup i kvarten av att min mage krampade som fan. fick gå upp och knarka ipren hela tiden. så det blev ingen skola idag, dels för att jag var så trött av att ha vaknat hela natten och dels för att min mage skriker av smärta.


det har dock blivit bättre nu, har precis druckit nåt cp som gör magen bra. så jag ska in till My & hjälpa henne att passa Ebba! och så blir det fika :)



pusspuss

Av Sabrina Nilsson - 21 oktober 2007 19:58

Detta har varit en av de roligaste helgerna på väldigt länge. & den spenderades med min älskade My!

I fredags blev det 24 års fest hemma hos Danny, god mat, god dricka & trevligt sällskap. Dock ville vi gå hem redan 22.00 haha, men stannade kvar till klockan var hela 24.00 (; vi hade fått för mycket i oss helt enkelt!


Igår blev det först kalas för min del, kusin fyllde 20 år, så åkte dit där, lekte med mina småkusiner och sen drog jag till My igen. Vi "sov" en halvtimme (= låg och skrattade åt mina sms, "längtar efter att få träffa dig ikväll") haha herregud.. sen gjorde vi oss iordning, började partaja och drog till uppenbar, på horizont. 20 års gräns..


Vi gick förbi vakterna och när vi stod vid hissen så kom en av dem fram & frågade hur gamla vi var, stammandes förklarade vi att vi var 18 år men att vi var bjudna (kvällen innan bjöd Danny dit oss, han är DJ där you know) och han sa att det var okej, men att vi var tvungna att visa leg så vi var 18 och fick dricka. "Nu är det kört" tänkte jag, eftersom My inte fyller 18 förrän om ett par veckor och har falskleg för tillfället, som hon inte ens är lik! Men det funkade :) vi gick upp och sen festade vi natten lång.

På vägen hem gick till shell, åt lite & sen började vi sjunga om en tjejs fula outfit, I hate hjer.


Jag sjöng "jag har svarta tights, svarta svarta tighta tights! & glittriga skor, och glittriga skor!" Medan My gick och sjöng melodin på "put your hands up for detroit" och så skulle jag sjunga "jag heter amanda", men så blev det "jag heter ahmana!" och My skrattade så mycket att hon tappade balansen och ramlade in i ett par buskar och då skrattade jag så mycket att jag nästan kissade på mig, fick stå och hålla handen mellan benen för fan haha.

Tog oss en timme att gå hem, lyckad kväll!


Idag jobbade My på TFF-Hammarby matchen och jag följde med, vi såg lite av matchen sen gick vi. Hon gick på middag med sitt jobb & jag åkte hem!

Nu sitter jag och pratar med N-L, och planerar om innan magasinet på fredag :) hihi



Puss!

Av Sabrina Nilsson - 18 oktober 2007 10:00

Igår skulle jag se på greys anatomy, 2½ men & idol på kvällen, men jag hade bränt skivorna fel haha, så det gick inte :( såg på harry potter 4 istället :P eller såg i typ 15 minuter sen somnade jag.


vaknade i morse med värsta magont, så jag sjukade mig, tog ipren och la mig och kollade på film. Såg precis hata göteborg, den är så rolig haha. Nu hade jag velat se idol men min kusin sover så kan inte bränna om :/ skulle sätta igång You, me and Dupree men så var det en sån gammal cp film som startades? :S helt cp. Får se om jag hittar någon annan bra film, annars får jag sätta igång She's the man, för den är så jävla rolig :) eller så blir det kanske John Tucker must die, för den är också jävligt skoj! :)


Dagens låt: Brian Mcknight & Left eye (Lisa Lopes) - Losing you

(Sometimes I can't seem to find the words
to eplain exactly how I feel
'cause it's deep, real deep
and I just hope that you can see
how deep it is by listening to this song
)

'Carus if I'm losing you, and if I'm losing you
to whom will I confide, and who will hear my cry
and if I'm losing you, then will you see me through
through the day, through the night
though you're gone, will you stay by my side ?


För att: Den är så braaaaaaaa! :) sök på youtube!


Uppdatering:


Jag har varit så kreativ hela dagen, har fotograferat massa & så. Det har varit jävligt skoj faktiskt :) även om det inte blev så bra, men det är en av de sakerna som får mig att slappna av och njuta, om man kan kalla det så :)

 jag har även kollat på Idol, ett avsnitt iallafall. KUUUL :)


jag satt precis och klämde på mitt öra, där jag hade töjningen (tog ut den för 2 dagar sedan) och nu har jag två stora knutor :S en på var sida om hålet, helt cp! skitont gör det när man trycker, känns som bråskbitar! jätteläskigt. & sen bråkade jag med min mentor idag, mouha. mes.




Av Sabrina Nilsson - 17 oktober 2007 15:32

igår åkte jag in till Trelleborg och tränade med min kära My, tufft jobb typ. Efter det gick vi inom statiol, så handlade jag läsk, maha! sen tog jag bussen mot Malmö där jag slaggade hos min mor. Kollade på tv tills ögonen började svika mig, jag ville ju så gärna se på sex and the city, men jag somnade mitt i det, attans!


Vaknade i morse och trodde vi började halv 9, klockan var då ungefär 20 i 9, tänkte "jaha, då har jag väl försovit mig" så jag loggade in på msn, men där fick jag reda på att vi började 20 i 10 istället, så jag skulle hunnit.. om jag inte blivit försenad igen. Hade 10 minuter på mig att komma till värnhem, vilket var otänktbart med tanke på all trafik, så det blev väl skolk den lektionen, om vi ska kalla det så. Satte mig i datorsalen och gjorde årets första läxa, en inlämning i pedagogisk ledarskap, gick bra tyckte jag.

Sen kom klassen tillbaka och skoldagen rullade på, blev lunch på stippes, sen religion b & efter det historia b. sen nu har vi projektarbete, men jag orkade inte åka dit så jag gick hem till mamma. Pratade nyss med Karin, Jasmines mamma :) Om jobb och såhär, och förhoppningsvis blir det kanske lite jobb på nån vardag och sen lov och helger om det behövs. Man får hålla tummarna :)


Snart ska jag ta bussen hem, och hemma ska jag inte göra något annat än sova hade jag tänkt, fast jag borde nog jobba lite på Jasmines present, som hon skulle fått på sin födelsedag egentligen, som var den 21 maj.. hahah, jag har inte haft tid (A) så idag ska jag försöka få klar hela, så hon kan få den imorgon kanske :) eller innan helgen! hoppas bara hon blir glad för det har varit ett jävla jobb med den kan jag lova!



SNART LOV, och på fredag blire fest :) nej, ha're!

Av Sabrina Nilsson - 16 oktober 2007 10:27

Tjabbala!

Sitter i skolan nu & har fritidsturism, så jävla tråkigt ämne.. Speciellt när man har bästa läraren i det .. hum.


Igår tog jag bussen in till Trelleborg, hem till farmor och farfar. Min lilla farfar är massa sjuk så han sov mest :( Sen gick jag & träffade My i typ 30 minuter, innan min buss kom. Ska träffa henne idag igen :) Henns mobil var cp för att hon hade varit i Tyskland en dag längre, hur ska jag kunna veta sånt? :P


Idag blir det till att träffa My igen, haha. Vi ska träna på hennes gym, sen får jag se om jag ska sova där, hennes mamma & syster är på besök från Tyskland, så jag är inte säker på att där finns sängar.. måste ringa henne!


På fredag blire fest, 25 års fest! Skoj skoj, hem till My innan det, ja herregud jag har inte varit hemma en vecka ens och jag är fullspeckad med saker jag ska göra med min sötfis! HARREJESUS!


Och ja, ps. haha, jag glömde mitt telia kort i Spanien så nu använder jag mitt 3-kort, (0763076619) call me bitches.


nej, herrå!


Av Sabrina Nilsson - 15 oktober 2007 22:42

Har inte tänkt på dig på flera månader, inte ens en liten tanke om dig. Helt plötsligt ploppar du upp överallt :/

Åh gud.. jag saknar dig.



1. DITT ROCKSTJÄRNENAMN: (första husdjur och nuvarande bil)
Muschevrolet
2. DITT SKURKNAMN: (favoritglassmak, favoritkaka)
lakritsnegerbulle

3. DITT PILOTNAMN: (första bokstaven i förnamnet, första tre bokstäverna i ditt efternamn)
Snil
4. DITT DETEKTIVNAMN: (favoritfärg, favoritdjur)
Grånbrunapa

5. DITT TV-SÅPA NAMN: (mellannamn, stad där du föddes)
Daniellamalmö
6. DITT STARWARS NAMN: (tre första bokstäverna i ditt efternamn, två första bokstäverna i ditt förnamn)
Nilsa
7. SUPERHJÄLTENAMN ("den/det" + en färg, favoritdricka)
Den röda Lokan
8. VITNESSSKYDDSNAMN: (mammas och pappas mellannamn)
Kristina Göran
9. DITT NAMN SOM VÄDERPRATARE PÅ TV: (din 5:e klasslärares förnamn, en stad som börjar med samma bokstav)
Stefan Sundsvall / Anette Alvesta

10. SPIONNAMN: (din favoritårstid, en blomma).
Höstblåsippa
11. SERIEFIGURSNAMN: (favoritfrukt, ett klädesplagg du har på dig nu + "ie" eller "y")
Päronstrumpaie
12. HIPPIENAMN: (vad du åt till frukost, ditt favoritträd)
Rostemackpalm

Av Sabrina Nilsson - 15 oktober 2007 16:43

ibland vet man inte vad man har förrän man förlorat det, ja det är ett ordspråk man hör ofta, men som stämmer in galant på mig. Det är många gånger jag bara slängt iväg saker som varit det bästa för mig, bad sabrina..



idag har jag mest suttit och försökt få tag på My, men hennes mobil fungerar tydligen inte & hon är varken hemma eller på sitt gym. HUM, vad har kasper för nummer?


Nej nu blir det käk, sen ska jag ta bussen in till farmor och farfar! puss på det

Av Sabrina Nilsson - 15 oktober 2007 07:33

vem fan är vaken nu? och tro det är så kallt ute :O jag dör! ta mig tillbaka.. brrrrr!

Presentation

Omröstning

Vilken genre är bäst?
 Hiphop
 Rock
 RnB
 Dance
 Pop
 Punk
 Alternativ
 Jazz/Blues
 Schlager
 Musikal

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards